Over flexplek hengelo

In Hengelo, over vroeger uit een ‘metaalstad’ genoemd wegens een geschiedenis in de metaalindustrie, bestaan ook de studio’s met RTV Oost gevestigd.

Er werken zo 500 collegas in een creatieve sector en daarmee is CeeCee dé hotspot van Enschede aan het geraken. Naast een inspirerende werkomgeving zijn daar talloze voorzieningen en is er overvloedig bedrijvigheid.

Dit kantoor dat te huur & gebruik stond aangeboden op Welbergweg 21 in Hengelo is ook niet (verdere) beschikbaar. In dit kantoor werden een totale oppervlakte van 370m2 te huur of te bestel aangeboden, het kantoor ligt op industrieterrein Westermaat Noord I in een buurt “Bedrijvenpark Westermaat-Zuidoost” in Hengelo.

Ondernemen op een toplocatie, in hartje stad Enschede? Deze representatieve locatie heeft een zeer goede bereikbaarheid ook middels Publiek Vervoer alsmede ieder wagen en kan zijn gelegen met een groene straat met vele statige kantoorpanden. Op loopafstand van het Centraal Station en busstation en betreffende uitgebreide servicemogelijkheden!

Heb je meer ruimte nodig? Vervolgens boek je een vergaderruimte voor een zoveel uur. Op welke manier jouw kan bellen in een drukke omstreken? Ook er hebben wij voor Spaces met gedacht – duik in één over onze smartphone booths, teneinde je gesprekken privé te houden en anderen ook niet lastig website te vallen.

Heb inzicht in de bereikbaarheid met dit object vanuit bijvoorbeeld een publiek vervoer station of vanuit ons adres.

In Rijssen tegenover dit station hebben wij veel flexplekken gerealiseerd. Lekker laagdrempelig, van alle gemakken voorzien én voordelig. Nauwelijks duur lidmaatschap, maar gewoon “paying for staying”.

Hierdoor is er ons vlotte doorstroming en raakt u binnen enige minuten op dit Centraal Station ofwel in een binnenstad van Enschede.

Het afgelopen jaar is er in Twente 65.900 m² kantoorruimte opgenomen. Kijkend naar de huurtransacties in dit jaar bestaan daar nog steeds heel wat incentives bepaald. Opvallend kan zijn tevens het daar veell flexibele huurtermijnen worden aangegaan. Dit is ons mode welke wij in dit gehele land gadeslaan terugkomen.

Op onze sites vervaardigen we behandeling betreffende functionele, analytische en tracking cookies teneinde je een zo goed mogelijke ervaring te leveren. Ga jouw hierbij akkoord?

We snappen dat je ook niet aan één duisternis ijs wilt kunnen en jouw juist wilt laten informeren, voor je besluit om een flexplek te huren juiste Industrieplein in Hengelo. Daarom het een vastgoedconsultants betreffende SKEPP klaar ogen teneinde je vragen te beantwoorden omtrent het huren aangaande ons flexplek.

Verlangen is je niks mislopen van het meeste interessante nieuws op vastgoedgebied? Schrijf je vervolgens hier in wegens onze nieuwsbrief.

Verder bestaat de gelegenheid teneinde ons gehele kantoorruimte naar eigen inzicht in te focussen. Voorwaarde hiervoor is wel het de ruimte wegens langere tijd verhuurd wordt.

Vanwege al dit soort zaken leveren wij geschikte oplossingen en kan zijn bergruimte huren voordeligste keus om hierin te voorzien.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Over flexplek hengelo”

Leave a Reply

Gravatar